58e Kennedymars Rijsbergen

Op vrijdagavond 16 juni 2023 om exact 20.00 uur gaat de 58e editie van de Kennedymars van Rijsbergen van start vanuit het gemeenschapshuis Koutershof. Dit jaar met dezelfde routes als in 2022. Natuurlijk langs aardbeivelden, boomkwekerijen en door oude buurtschappen zoals Tiggelt en Oekel. Maar ook over nieuwe fiets- en wandelpaden welke de laatste jaren zijn aangelegd in Rijsbergen en de directe omgeving. Verharde wegen, gras- en zandpaadjes, door bossen, langs weilanden, langs beken, kortom heel veel afwisseling. De Kennedymars wordt gelopen in vier lussen. Deze vier lussen zijn onderweg voorzien van 8 rustposten. Na elke lus van 20 kilometer komt u weer terug bij de start/finish locatie de Koutershof waar uw reservetas staat.

Op alle rustposten (inclusief de tussenposten in de start/finish locatie de Koutershof) is gratis drinken (koffie, thee, cola, ranja, water) en eten te verkrijgen. Het eten bestaat onder andere uit wit/bruin brood, krentenbrood, tomaten, fruit, yoghurt, eieren, soep en snoep. En op alle rustposten zijn toiletten aanwezig.

De route is volledig voorzien van (nieuwe) pijlen en herhalingslinten. In de start/finish locatie is zowel de EHBO alsmede drie masseurs (vanaf 40 kilometer) aanwezig. Bij de finish krijgen de uitlopers zowel een medaille als een oorkonde. Natuurlijk kan er ook gestempeld worden in wandelboekjes. Het inschrijfgeld voor de Kennedymars (80 km) bedraagt € 23,- bij inschrijving vóór 15 mei 2023 en € 28 bij inschrijving vanaf 15 mei 2023. Het verschuldigde bedrag van de inschrijving moet overgemaakt worden op:
IBAN:NL68RABO0145306771
T.n.v.: Kennedymars Rijsbergen
O.v.v.: Uw naam en adres
(BIC RABONL2U)

Klik hier voor inschrijven.