59e editie Kennedymars Rijsbergen

Op vrijdagavond 14 juni 2024 om exact 20.00 uur gaat de 59e editie van de Kennedymars van Rijsbergen van start vanuit het gemeenschapshuis Koutershof. Dit jaar met ongeveer dezelfde routes als in 2023. Er zijn wat kleine aanpassingen gedaan. Natuurlijk langs aardbeivelden, boomkwekerijen en door oude buurtschappen zoals Tiggelt en Oekel. Maar ook over nieuwe fiets- en wandelpaden welke de laatste jaren zijn aangelegd in Rijsbergen en de directe omgeving. Verharde wegen, gras- en zandpaadjes, door bossen, langs weilanden, langs beken, kortom heel veel afwisseling. De Kennedymars wordt gelopen in vier verschillende lussen van 20 kilometer. Deze vier lussen zijn onderweg voorzien van 8 rustposten. Na elke lus van 20 kilometer komt u weer terug bij de start/finish locatie de Koutershof waar uw reservetas staat.

Op alle rustposten (inclusief de tussenposten in de start/finish locatie de Koutershof) is gratis drinken (koffie, thee, cola, ranja, water) en eten te verkrijgen. Het eten bestaat onder andere uit wit/bruin brood, krentenbrood, tomaten, fruit, yoghurt, eieren, soep en snoep. En op alle rustposten zijn toiletten aanwezig.

De route is volledig voorzien van (nieuwe) pijlen en herhalingslinten. In de start/finish locatie is zowel de EHBO alsmede drie masseurs (vanaf 40 kilometer) aanwezig. Bij de finish krijgen de uitlopers zowel een medaille als een oorkonde. Natuurlijk kan er ook gestempeld worden in wandelboekjes. Het inschrijfgeld voor de Kennedymars (80 km) bedraagt € 30.

Inschrijven voor de Kennedymars 2024 kan hier.