Recensies Kennedymars 2021

Na afloop van de 56e editie van de Rijsbergse Kennedymars op 10 en 11 september 2021, werden wij overladen met positieve reacties. Hieronder een aantal van de reacties die wij hebben ontvangen.

Marjan van Schie
“Wat was deze tocht geweldig goed verzorgd. Een pittige, maar vooral heel afwisselende toch wat betreft landschap en verhard en onverhard. Top.”

Dirk Desmet
“De Kennedymars van Rijsbergen, eentje in al zijn kracht, eenvoud en afwisseling. Een echte aanrader voor 2022.”

Rageni Goeptar-Sewnarain
“Vier lussen van 20 km met in elke lus maar liefst twee rustposten. Het was een lopend buffet met belegde broodjes, krentenbrood, veel fruit, soep, koffie/thee, limonade, cola, en snoepgoed. Vrijwilligers heel erg bedankt voor de hele goede zorgen. Tot 2022!”

Hugo Misset
“Het was een hele mooie, pittige, maar vooral goed georganiseerde tocht. Vrijwilligers bedankt. Dankzij jullie heb ik mijn eerste Kennedymars volbracht. Tot volgend jaar.”

Tineke van Mullekom
“Mooie tocht met vier lussen van 20 km, een geweldige leuke ervaring die me goed bevallen is. Goede bepijling met mooie rustplaatsen en enthousiaste vrijwilligers.”

Jacqueline van Drongelen
Helaas kon ik er vanwege de winkel er niet bij zijn dit jaar. Maar ik hoor alleen maar heel veel positieve reacties. Fantastische routes, goede verzorging, uitstekende bepijling én bij alle posten een toilet.”

Marco Nootenboom
“Mooie tocht. Verzorging was super, vriendelijk, goed aanbod en de yoghurtjes waren lekker!”

Petra Rommers
“We hebben genoten van de goed georganiseerde tocht in ons eigen dorp. Chapeau!”

Marian Damen
“Super fijn om telkens na 20 km bij je tas te kunnen. Gezellige sfeer en super goede verzorging. Ook geweldig dat bij alle posten een toilet was.”

Jacqueline Bals Mol
“Wat een mooie Kennedymars in Rijsbergen, 4 hele mooie lussen en een topverzorging!! Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer!!!”