Kennedymars, 80 km

De Kennedymars start op vrijdag 15 juni om exact 22.00 uur vanaf de kantine van voetbalvereniging VVR aan de Laguitensebaan 56 te Rijsbergen. De tocht bestaat uit drie lussen.

De eerste lus gaat vanaf de kantine van VVR via de rand van het dorp naar het buurschap Tichelt. Na de oversteek van de Antwerpseweg wordt het parcours vervolgt door buurtschap Breedschot. Via de Overasebaan vervolgt de tocht naar het dorpje Effen. Vanuit Effen gaat de route terug naar de kantine van VVR. De eerste 20 kilometers zitten erop.
Routekaart: Eerste lus van 20 km
In de eerste lus zijn twee verzorgingsposten waar diverse dranken en brood aangeboden wordt.

De tweede lus start weer vanuit de kantine van VVR en gaat het dorp Rijsbergen in. Dit keer verlaten we Rijsbergen aan de oostzijde om de weg te vervolgen langs De Mark en Weerijs om uit te komen in buurtschap Kaarschot. Na de oversteek van de Bredaseweg komen gaan we richting buurtschap Zwart Moerke om vervolgens via de Tiggeltsebergweg richting het natuurgebied Pannenhoef te gaan. Daar komen we bij de derde lus door. Nu gaan we richting Klein-Zundert om vervolgens via buurtschap Stuivenzand weer terug te gaan naar de Rijsbergen, de kantine van VVR.
Routekaart: Tweede lus van 20 km
Ook in de tweede lus zijn twee verzorgingsposten onderweg met diverse soorten drank en eten.

Na een rustpauze in de kantine van VVR vervolgen we de Kennedymars met de laatste lus van 40 km. Dit is de vijfdorpenloop die ook apart te lopen is. Tijdens deze loop komen we door de buitengebieden van de vijf dorpen van de gemeente Zundert: achtereenvolgens Rijsbergen, Zundert, Wernhout, Achtmaal en Klein Zundert. Deze lus voert ook langs diverse buurtschappen en landgoederen zoals Oude Buisse Heide, De Moeren en Wallstein. Ook komt de tocht door het natuurgebied De Pannenhoef.
Routekaart: Derde lus van 40 km
In de derde lus zijn zes verzorgingsposten waar ook weer diverse soorten drank en eten voor de lopers aanwezig is. Op twee verzorgingsposten zijn ook frisdranken en dergelijke tegen betaling verkrijgbaar. Op één post, rond de 66 kilometer, wordt een kop soep verstrekt aan de lopers.