56e editie, Kennedymars 2020

Op vrijdagavond 19 juni 2020 om exact 22.00 uur gaat de 56e editie van de Kennedymars van Rijsbergen van start. Deze keer met een totaal nieuwe route. Natuurlijk langs aardbeivelden, boomkwekerijen en door oude buurtschappen zoals Tiggelt en Oekel. Maar ook over nieuwe fiets- en wandelpaden welke de laatste jaren zijn aangelegd in Rijsbergen en de directe omgeving. Verharde wegen, gras- en zandpaadjes, door bossen, langs weilanden, langs beken, kortom heel veel afwisseling.

De Kennedymars wordt gelopen in drie lussen.

  • De eerste lus is 20 kilometer met daarin 2 rustposten en eindigt bij de startlocatie (kantine van VVR) waar de tassen staan.
  • De tweede lus is ook 20 kilometer met daarin ook weer 2 rustposten en ook deze lus eindigt bij de startlocatie.
  • Vervolgens wordt begonnen aan de laatste lus van 40 kilometer. Dit is tevens de wandeltocht van 40 kilometer. Hierin zijn in totaliteit 5 rustposten. In totaliteit over de 80 kilometer maar liefst 11 rustposten.

Op alle rustposten (inclusief de tussenposten in de kantine van VVR) is gratis drinken (koffie, thee, cola, ranja, water) en eten te verkrijgen. Het eten bestaat onder andere uit wit/bruin brood, krentenbrood, tomaten, fruit, yoghurt, eieren, soep en snoep.

De route is volledig voorzien van (nieuwe) pijlen en herhalingslinten.

Op drie plaatsen is de EHBO aanwezig en op twee plaatsen zijn masseurs beschikbaar om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij de finish krijgen de uitlopers zowel een medaille als een oorkonde.

Inschrijven voor de Kennedymars en de andere afstanden is mogelijk vanaf 20 december 2019. Het inschrijfgeld voor de diverse afstanden is als volgt:

Kennedymars (80 km), start vrijdag 19 juni om 22.00 uur, inschrijfgeld bij voorinschrijving € 18,- en bij na-inschrijving € 22,-.
Wandeltocht (40 km), start zaterdag 20 juni tussen 6.00 – 7.30 uur, inschrijfgeld bij voorinschrijving € 10,- en bij na-inschrijving € 12,-.
Wandeltocht (25 km), start zaterdag 20 juni tussen 7.00 – 8.30 uur, inschrijfgeld bij voorinschrijving € 7,- en bij na-inschrijving € 8,-.
Wandeltocht (10 km), start zaterdag 20 juni tussen 8.00 – 9.30 uur, inschrijfgeld bij voorinschrijving € 4,- en bij na-inschrijving € 5,-.

Het verschuldigde bedrag van de voorinschrijving moet overgemaakt worden op:
IBAN:NL68RABO0145306771
T.n.v.: Kennedymars Rijsbergen
O.v.v.: Uw naam en adres
(BIC RABONL2U)

Bij de Kennedymars is Nordic Walking niet toegestaan. Voor uw veiligheid is in de nachtelijke uren een reflecterend hesje en een zaklamp verplicht omdat de tocht ook over onverlichte straten en paden gaat.

Klik hier voor het inschrijfformulier.