57e Kennedymars Rijsbergen

LET OP !!! De starttijd is vervroegd.

Op vrijdagavond 17 juni 2022 om exact 20.00 uur gaat de 57e editie van de Kennedymars van Rijsbergen van start vanuit het gemeenschapshuis Koutershof. Dit jaar met ongeveer dezelfde routes als in 2021. Natuurlijk langs aardbeivelden, boomkwekerijen en door oude buurtschappen zoals Tiggelt en Oekel. Maar ook over nieuwe fiets- en wandelpaden welke de laatste jaren zijn aangelegd in Rijsbergen en de directe omgeving. Verharde wegen, gras- en zandpaadjes, door bossen, langs weilanden, langs beken, kortom heel veel afwisseling. De Kennedymars wordt gelopen in vier lussen. Deze vier lussen zijn onderweg voorzien van 8 rustposten. Na elke lus van 20 kilometer komt u weer terug bij de start/finish locatie de Koutershof waar uw reservetas staat.

Op alle rustposten (inclusief de tussenposten in de start/finish locatie de Koutershof) is gratis drinken (koffie, thee, cola, ranja, water) en eten te verkrijgen. Het eten bestaat onder andere uit wit/bruin brood, krentenbrood, tomaten, fruit, yoghurt, eieren, soep en snoep.

De route is volledig voorzien van (nieuwe) pijlen en herhalingslinten. In de start/finish locatie is zowel de EHBO alsmede drie masseurs (vanaf 40 kilometer) aanwezig. Bij de finish krijgen de uitlopers zowel een medaille als een oorkonde. Natuurlijk kan er ook gestempeld worden in wandelboekjes.

Het inschrijfgeld voor de Kennedymars (80 km) bedraagt € 25,-. Het verschuldigde bedrag van de inschrijving moet overgemaakt worden op:
IBAN:NL68RABO0145306771
T.n.v.: Kennedymars Rijsbergen
O.v.v.: Uw naam en adres
(BIC RABONL2U)

Bij de Kennedymars is Nordic Walking niet toegestaan. Voor uw veiligheid is in de nachtelijke uren een reflecterend hesje en een zaklamp verplicht omdat de tocht ook over onverlichte straten en paden gaat. De sluitingstijd van de tocht is 16.00 uur.

Klik hier voor het inschrijfformulier.