56e editie, Kennedymars 2021

Op vrijdagavond 10 september 2021 om exact 22.00 uur gaat de 56e editie van de Kennedymars van Rijsbergen van start. Deze keer met een totaal nieuwe route. Natuurlijk langs aardbeivelden, boomkwekerijen en door oude buurtschappen zoals Tiggelt en Oekel. Maar ook over nieuwe fiets- en wandelpaden welke de laatste jaren zijn aangelegd in Rijsbergen en de directe omgeving. Verharde wegen, gras- en zandpaadjes, door bossen, langs weilanden, langs beken, kortom heel veel afwisseling.

De Kennedymars wordt gelopen in vier lussen. Deze vier lussen zijn onderweg voorzien van 8 rustposten. Na elke lus van 20 kilometer komt u weer terug bij de start locatie waar uw reservetas staat.

Op alle rustposten (inclusief de tussenposten in gemeenschapshuis Koutershof) is gratis drinken (koffie, thee, cola, ranja, water) en eten te verkrijgen. Het eten bestaat onder andere uit wit/bruin brood, krentenbrood, tomaten, fruit, yoghurt, eieren, soep en snoep.

De route is volledig voorzien van (nieuwe) pijlen en herhalingslinten.

In de Koutershof is zowel de EHBO alsmede drie masseurs (vanaf 40 kilometer) aanwezig.

Bij de finish krijgen de uitlopers zowel een medaille als een oorkonde. Natuurlijk kan er ook gestempeld worden in wandelboekjes.

Het inschrijfgeld voor de Kennedymars (80 km) bedraagt € 21,-.

Het verschuldigde bedrag van de voorinschrijving moet overgemaakt worden op:
IBAN:NL68RABO0145306771
T.n.v.: Kennedymars Rijsbergen
O.v.v.: Uw naam en adres
(BIC RABONL2U)

Bij de Kennedymars is Nordic Walking niet toegestaan. Voor uw veiligheid is in de nachtelijke uren een reflecterend hesje en een zaklamp verplicht omdat de tocht ook over onverlichte straten en paden gaat.

De routes vind u hier.

Klik hier voor het inschrijfformulier.